Informatie over cookies

Onze website, onlinebetonstenen.nl, maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Onlinebetonstenen.nl gebruikt functionele cookies om het gedrag van websitebezoekers na te gaan en de website aan de hand van deze gegevens te verbeteren. Daarnaast plaatsen derden marketing cookies om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Met het plaatsen van marketing cookies worden persoonsgegevens verwerkt. Je geeft toestemming voor deze verwerking wanneer je hieronder een vinkje plaatst. Wil je niet alle cookies accepteren? Dan kan je dit op ieder moment aanpassen in de instellingen.
Lees voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring.

Technische cookies
Analytische cookies
Marketing cookies
Doorgaan naar de website
  • 9,1 uit meer dan 400 ervaringen
  • Goedkoopste leverancier van Kijlstra bestrating
  • Gratis levering vanaf € 1.500,-
  • Binnen 5 werkdagen in huis

Klantbeoordelingen

Telefonisch contact was altijd prettig, vragen werden netjes beantwoord en ik werd snel teruggebeld als er overleg moest plaatsvinden. De prijs was erg goed in verhouding met de kwaliteit. Levering vond een dag eerder plaats dan gevraagd, maar dat kwam ons goed uit. Er zaten twee dagen tussen het bestellen en leveren, razendsnel dus. Vriendelijke leverancier, wist met een gigantische wagen goed te manouvreren door de nauwe straatjes van ons stadje. Kortom: onwijs tevreden, mochten we ooit weer stenen nodig hebben dan bestellen we hier.
L. Willemsen
15:19:59 07-01-2016
5
Duidelijke website, afspraken nagekomen, goede communicatie over bezorging, aflevering keurig op de gewenste plek, kortom helemaal perfect.
J. Westerveld
15:45:19 06-30-2016
5
Kundig chauffeur zeer netjes en luisterd naar de klant zijn wensen Pluspunten snelle en goede los service Suggesties aanrader
Freijssen
15:18:38 06-30-2016
4
Aanrader voor iedereen Klantvriendelijke, mooie prijzen
Mathieu
12:18:05 06-24-2016
5
Snel en netjes petje af Pluspunten Allemaal even vriendelijk. En ik kan iedereen onlinebetonstenen.nl ZEKER aanraden Suggesties ga zo door toppie
Ester
Wateringen
17:16:51 05-27-2016
5
Super tevreden!
Assia
15:17:33 05-27-2016
5
goede prijs kwaliteitsverhouding. duidelijke communicatie, bruikbaar advies. prima afspraken, meedenkend. als ik nog meer nodig heb, weet ik ze weer te vinden Pluspunten snelle communicatie via mail Suggesties vooral zo doorgaan,
J. van Blitterswijk
15:16:10 05-26-2016
5
Service!
Cilgi A
16:15:20 05-25-2016
5
I ordered betontegels and kunstgras at this company. I would say that I'm really contented with the service. I normally don't write stuffs like this but this time is an exception. Rutger was such a helpful guy and was patient enough to answer my questions especially the fact that I have less experience/knowledge with these stuffs. Even more happy when I pushed the delivery from Friday to Wednesday due to the availability of the stratenmaker. Few hours later, I got an email from Rutger that it was possible after a few changes with the planning. So so happy. Now I have all the stuffs I needed and can't wait to see my beautiful garden soon. One last thing, the guy who delivered the Kunstgras is super nice. He even put it inside my garden which surprised me because the sand I ordered from the woningcorporatie was just dumped yesterday on the road without even knocking at my door and saying that they're outside. Anyway, thanks a LOT for the very awesome service.
Joahnna Damiao
10:14:35 05-25-2016
5
Snel en goede prijs
E Schmeitz
15:13:45 05-20-2016
5
Tegels werden geleverd op de dag die ik had gevraagd, dit was super! En snel! War wel ontzetten jammer was was dat de tegels door een zeer grote vrachtwagen werd geleverd en deze kwam de hoek van de straat niet om....hierdoor hebben we alle tegels met de hand naar het einde van de straat en de tuin in moeten tillen. Dit heeft erg veel tijd en spierarbeid gekost. Dit was echt een hele tegenvaller! Pluspunten Snelle levering Suggesties Een kleiner transport want deze vrachtwagens kunnen vele straten niet inkomen!!!
Denise
11:13:02 05-14-2016
4
Snelle levering, goede kwaliteit stenen, aardige chauffeur die extra moeite deed om de stenen zo dichtbij mogelijk te lossen, kortom, alles positief.
Dennis den Ouden
16:11:57 05-13-2016
5
Zaterdagmiddag besteld , dinsdag geleverd . Daar menig bedrijf een puntje aan zuigen. Pluspunten Doet wat het beloofd. Alle communicatie verliep vlekkeloos Suggesties Ga zo door
Piet van Kuik
13:11:16 03-23-2016
4
Bestelling was snel gedaan. Goede site met een duidelijke uitleg. Hele proces prima verlopen behalve de levering. Kreeg een dag voor de levering een email die ik pas laat op de avond heb gelezen. Stenen werden de volgende ochtend al bezorgd. Werden gebracht met een enorme vrachtwagen die een bocht niet kon nemen. Heb daardoor alle stenen (250 stuks van 60x60) met de hand nog 100 meter kunnen tillen. Heeft mij een dag, een avond gekost en mijn rug. Pluspunten Snelheid en kwaliteit Suggesties Maak een afspraak voor de levering.
Dirks
15:10:37 03-16-2016
3
Zeer behulpzaam, goed telefonisch bereikbaar, goede informatieverstrekking en keurig op tijd volgens afspraak geleverd. Behulpzame, vriendelijke transporteur ook die de tegels kwam brengen.
Marieke
15:10:00 03-08-2016
5
Hele goede voorlichting en advies Pluspunten Meteen gekeken of er voorraad bij de fabriek was levertijd heel goed afgesproken prijs kwaliteit verhouding erg scherp Suggesties Houden zo
W.N. Boer
15:20:52 03-04-2016
5
Als Belgische klant zijn wij bijzonder tevreden, tegels werden op tijd, in perfecte toestand afgeleverd. Dank U! Opnieuw een tevreden klant!
Vincent
15:01:09 01-15-2016
4
Prima ervaring! Ik ben zeer tevreden. prima afhandeling en service.
A. Springer
15:14:16 01-14-2016
5
Overzichtelijke website en uitstekende communicatie Fantastisch hoe dit bedrijf met zijn klanten omgaat. Binnen een uur reactie op e-mail en ook aan de telefoon wordt je uitstekend geholpen. Met 5 dagen had ik mijn betontegels in huis. Tuin ligt er schitterend bij! Pluspunten Communicatie, prettig contact
Maarten van 't Hof
15:06:12 01-14-2016
5
Prima communicatie en duidelijke afspraken. Helaas ging er in onze levering wat mis, echter werd dit ook gelijk opgelost. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.
J.Stel
SCHALKHAAR
13:56:03 01-09-2016
5
Onlinebetonstenen.nl ©2020