Informatie over cookies

Onze website, onlinebetonstenen.nl, maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Onlinebetonstenen.nl gebruikt functionele cookies om het gedrag van websitebezoekers na te gaan en de website aan de hand van deze gegevens te verbeteren. Daarnaast plaatsen derden marketing cookies om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Met het plaatsen van marketing cookies worden persoonsgegevens verwerkt. Je geeft toestemming voor deze verwerking wanneer je hieronder een vinkje plaatst. Wil je niet alle cookies accepteren? Dan kan je dit op ieder moment aanpassen in de instellingen.
Lees voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring.

Technische cookies
Analytische cookies
Marketing cookies
Doorgaan naar de website
  • 9,1 uit meer dan 400 ervaringen
  • Goedkoopste leverancier van Kijlstra bestrating
  • Gratis levering vanaf € 1.500,-
  • Binnen 5 werkdagen in huis

Klantbeoordelingen

Goede service, snelle levering. Dik tevreden.
Ingrid Duijndam
Den Haag
12:59:29 12-17-2015
5
Wij zijn zeer tevreden en blij. Onlangs hebben wij bij Onlinbetonstenen, Kijlstra stenen besteld en we hebben een mooie oprit kunnen leggen. Helaas waren een aantal stenen beschadigd. We hebben contact gehad en zowel Onlinestenen als Kijlstra hebben dit voor ons heel klantvriendelijk opgelost. Wij wonen in Vlaanderen en het is de moeite waard geweest om met u in zee te gaan. Een grote pluim dus.
Tineke Meyers
Vlaanderen
10:46:00 11-26-2015
5
Bestellingen en levering van prima service en kwaliteit. Maar de bijgevoegde opbouwinstructie van de blokhuis was van een belabberde kwaliteit. Helaas gaf deze bijna of geheel niet een juiste uitleg van hoe de blokhut in elkaar gezet moest worden.
Henk Sieders
Vinkeveen
11:52:50 11-20-2015
4
Wij zijn zeer tevreden, we hadden een goed contact. De 77 m2 betontegels werden netjes op de dag afgeleverd. Wij werden een half uur voor levering gebeld. Als we nog een keer tegels nodig hebben bestellen we ze weer bij onlinebetonstenen. Toppie.
John de Bree
Middelburg
16:09:07 11-13-2015
5
Alles keurig via afspraak, goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de order.
Paul Epstein
Bergen aan Zee
16:29:46 11-07-2015
5
Snelle en keurige levering. Spullen voldoen volledig aan verwachtingen. Prima, kan iedereen dit bedrijf aanraden.
Roel Kennis
Roermond
22:29:15 10-05-2015
5
Mijn bestelling werd al na twee dagen bezorgd.
Gast
16:24:03 10-02-2015
4
Keurig afgeleverd in de afgesproken week. Vooraf contact gehad met de chauffeur over moment van leveren en plaats waar te leveren. Goede en snelle reacties op mijn email met vragen. Product netjes geleverd en goed van kwaliteit.
Marc
Nieuw Roden
20:08:33 09-27-2015
5
Erg goed. Alles super snel en netjes geleverd. Volgende klus weer hier.
Jacco
Landsmeer
17:42:28 09-25-2015
5
1 woord, prima
Gast
13:37:46 09-18-2015
5
Als Belgische klant zijn wij bijzonder tevreden, tegels werden op tijd, in perfecte toestand afgeleverd. Dank U! Opnieuw een tevreden klant!
Vincent
Oostende
09:08:23 09-17-2015
5
Ook wij zijn zeer tevreden klanten net als andere klanten. Bestellen en met 2 dagen stond het keurig op de stoep. Half uurtje van te voren gebeld door de chauffeur in een woord TOP !!!!!!!
CN Dudink
Venhuizen
18:57:17 09-03-2015
5
Prima verlopen. Kleine kanttekening, kreeg pas laat door wanneer er bezorgd zou worden. Vijf minuten voor aflevering! Was gelukkig nog thuis. Dag eerder had beter geweest. Bedankt.
de Bruin
Apeldoorn
20:36:56 08-30-2015
4
Ik geef u een 9 voor goed zaken doen. Alles conform uitgevoerd.
Alexander Atmopawiro
Den Haag
11:09:06 08-24-2015
5
Keurig afgeleverd.
L. van Santen
Oud Beijerland
21:27:11 08-22-2015
5
Bestelling via marktplaats goed verlopen..moeilijk verkrijgbare tegels toch geleverd.. voor 08.00 uur via internet geleverde tijd werkt goed.. dus erg tevreden..
L.J Ravesloot
Rozenburg
14:16:44 08-22-2015
5
Mijn keuze was gevallen op de h20 betonstenen van Kijlstra. Na een snelle en correcte offerte van meneer IJmker van Onlinebetonstenen was de keuze snel gemaakt. Na 3 dagen werden ze al voor de deur gelost. Petje af voor de chauffeur (vrachtauto 18 meter)het was de vraag of ze bij mijn huis konden komen. Goede kwaliteit voor een redelijke prijs,zeker aan te bevelen. Gr Corne Maas
maas
waalwijk
18:33:32 08-11-2015
5
Goede en snelle levering
rijsdijk
Rotterdam
17:24:26 08-10-2015
5
Zeer tevreden, netjes binnen 3 dagen geleverd
van Hintem
Tegelen
18:11:54 08-06-2015
5
Prima service; meedenken met de klant
Sylvia
Hoorn
13:08:13 08-04-2015
5
Onlinebetonstenen.nl ©2020