Informatie over cookies

Onze website, onlinebetonstenen.nl, maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Onlinebetonstenen.nl gebruikt functionele cookies om het gedrag van websitebezoekers na te gaan en de website aan de hand van deze gegevens te verbeteren. Daarnaast plaatsen derden marketing cookies om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Met het plaatsen van marketing cookies worden persoonsgegevens verwerkt. Je geeft toestemming voor deze verwerking wanneer je hieronder een vinkje plaatst. Wil je niet alle cookies accepteren? Dan kan je dit op ieder moment aanpassen in de instellingen.
Lees voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring.

Technische cookies
Analytische cookies
Marketing cookies
Doorgaan naar de website
  • 9,1 uit meer dan 400 ervaringen
  • Goedkoopste leverancier van Kijlstra bestrating
  • Gratis levering vanaf € 1.500,-
  • Binnen 5 werkdagen in huis

Klantbeoordelingen

Zeer goed behandeld en geïnformeerd over de gang van zaken. Chauffeur belde wanneer hij er bijna was. Alles netjes geleverd. In 1 woord, TOPPIE!!!
jan-willem van den brink
Ulft
16:37:43 07-31-2015
5
Vorige week de stenen volgens afspraak keurig geleverd gekregen. Het telefonisch contact was ook heel netjes. Alles werd correct uitgelegd. Wi j zijn uiterst tevreden over Onlinebetonstenen.
Ger
Breda
08:23:47 07-28-2015
5
Goede snelle service. Meedenken met de klant.
Sylvia
Hoorn
14:36:15 07-25-2015
5
Snel bestellen. Helder en duidelijk. Aflevering prima op tijd. Kwaliteit goed volgens de stratenmakers.
theo
maassluis
11:07:38 07-19-2015
5
De stenen zijn keurig op de juiste plek neergezet. We kregen 3 kwartier voor de aflevering keurig een telefoontje van de chauffeur! Kortom, snelle levering en uitstekende communicatie. Dank jullie wel.
De kok
Nederhorst den berg
22:58:59 07-17-2015
5
Erg goed! Telefonisch goed contact.Snelle levering.Chauffeur belde half uur van te voren. Hartstikke goed geregeld. Complimenten!
van der Schaaf
Ten Boer
12:08:59 07-15-2015
5
Wij zijn zeer tevreden over de supersnelle leveringen echter bij de 2e levering waren ze 1 dag te vroeg zonder ons daarvan te berichten, daar kan nog wel verbetering in aangebracht worden door dit tijdig door te geven en niet op het moment dat ze voor de deur staan.
van 't Klooster
Enschede
13:50:39 07-13-2015
5
Snelle levering , mooie stenen.
Ans
Reuver
09:14:45 07-12-2015
4
Ik heb vrijdag middag om 11:45 tegels besteld en had ze maandag 10:00 uur op de stoep staan!! Echt helemaal top bijna nog sneller dan een brief op de brievenbus!
Jimmy
Almere
22:23:36 07-01-2015
5
Snelle levering. Alleen bij de bezorging mag communicatie wat beter. Chauffeur heeft met mij geen contact opgenomen.
Letterman
Oud Beijerland
20:45:50 06-28-2015
3
Zeer vriendelijk aan telefoon perfect aan afspraak gehouden goede vervoerder ingehuurd. Ik zal jullie zeker aan raden bij bekenden!
R. van Hoesel
Geleen
19:07:45 06-26-2015
5
Ben zeer te vrede
Gast
Etten-Leur
15:36:09 06-26-2015
4
Alles vlekkeloos verlopen.
Rob
Apeldoorn
22:15:37 06-21-2015
5
Top snel geleverd we zijn erg blij met de stenen zien er netjes uit en betaalbaar. Zeer professionele vrachtwagenchauffeur, top bedankt
Hogendoorn
rotterdam
19:16:07 06-19-2015
5
Zeker een aanrader, duidelijke website en mocht je vragen of opmerkingen hebben zijn ze erg snel in het reageren per email.
M.de Jong
Velserbroek
11:31:19 06-19-2015
5
prima snelle redelijk accurate levering. enkele opmerking: ik zou vooraf levering even gebeld worden, nu stonden de pallets 50 meter verderop, maar wel binnen 2 dagen na bestelling maar eh....er mag ook wel s iets misgaan, gr. marcel
marcel koningsbruggen
heemskerk
11:43:35 06-06-2015
4
Ik ben zeer tevreden. prima afhandeling en service.
A. Springer
Eext
20:02:10 06-01-2015
5
Ik ben tevreden over het geleverde product. Alleen had ik graag een telefoontje van de chauffeur ontvangen een korte tijd voor afleveren.
Y. van Dorp
Boskoop
17:10:54 05-29-2015
3
Tuintegels besteld, snel en goed geleverd, stenen precies wat we ervan verwachtten. Zou deze site iedereen aanraden.
Ingrid
Willemstad
15:04:27 05-18-2015
5
Er is volgens afsprak geleverd en de stenen zijn van goeie kwaliteit
Raymond
Waddinxveen
12:23:22 05-16-2015
5
Onlinebetonstenen.nl ©2020