Informatie over cookies

Onze website, onlinebetonstenen.nl, maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Onlinebetonstenen.nl gebruikt functionele cookies om het gedrag van websitebezoekers na te gaan en de website aan de hand van deze gegevens te verbeteren. Daarnaast plaatsen derden marketing cookies om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Met het plaatsen van marketing cookies worden persoonsgegevens verwerkt. Je geeft toestemming voor deze verwerking wanneer je hieronder een vinkje plaatst. Wil je niet alle cookies accepteren? Dan kan je dit op ieder moment aanpassen in de instellingen.
Lees voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring.

Technische cookies
Analytische cookies
Marketing cookies
Doorgaan naar de website
  • 9,1 uit meer dan 400 ervaringen
  • Goedkoopste leverancier van Kijlstra bestrating
  • Gratis levering vanaf € 1.500,-
  • Binnen 5 werkdagen in huis

Klantbeoordelingen

Ik ben zeer tevreden over de bestelde producten en de levering. de levering was binnen de afgesproken levertijd en de prijs verhouding va n de bestrating was oké. met vriendelijke groet,
J van Kooten
Apeldoorn
16:49:33 05-09-2015
5
Tussen bestellen en leveren zat 2 dagen. Zonder overleg had de chauffeur de pakken tegels naast het afgereden zand neergezet.(Over de schutting) Zodat ik ze direct zonder veel sjouwen kon leggen. Onlinebetonstenen en deze chauffeur hebben een pluim verdient.
Kees smit
volendam
13:54:44 05-09-2015
5
Duidelijke site en levering volgens afspraak. Scherpe prijs.
Martin
Vlaardingen
18:03:14 05-08-2015
5
In mijn geval een prima service, snel geleverd en deskundig op de gewenste plaats neergezet. Chauffeur belt ong. een kwartier van te voren dat hij er zo aankomt zodat je vast wat kunt voorbereiden. al met al een aanrader deze leverancier en site .
Evers
Steenderen
13:20:54 05-07-2015
5
Heldere communicatie. Telefonisch contact gehad en stenen op voorraad in twee dagen geleverd. Levering volgens afspraak zoals het hoort.
K. vdr. Linden
Spijkenisse
11:08:41 04-27-2015
5
Wij zijn super tevreden over de klantenservice & de stenen die geleverd zijn. We hadden op maandag avond besteld en woensdag middag kwam de bestelling al bij ons op de stoep. En als we een email stuurde met vragen werden we vrij snel terug gemaild met antwoorden. Wij zijn zeer tevreden klanten en de stenen liggen super in onze tuin. De zomer mag beginnen ;-)
M.White
IJmuiden
08:38:57 04-11-2015
5
Snelle, goede levering. Maandagavond besteld, woensdagmorgen om 8.00 uur de tegels al op de oprit staan.
Gast
19:51:31 04-07-2015
5
prima, zowel product als de afspraken. Tip, probeer toch wat duidelijker te worden wanneer levering plaatsvindt.
keizer
mede
17:20:09 03-21-2015
5
Wij hebben trommelstenen camel besteld, 50 vierkante meter en zijn erg tevreden met het resultaat in onze tuin.
Robbert van Fessum
Leeuwarden
15:13:49 02-02-2015
5
Pracht website en zeer mooie producten. Erg snel geleverd ook, op maandag besteld en op woensdag werden mijn H20 stenen al geleverd.
R. vd Berg
Heerhugowaard
15:11:02 11-01-2014
5
Prijzen prima, levering prima, betontegels zat wat breuk in, service uitstekend! Na het bellen werd mij gezegd om de gebroken tegels apart te houden. Ik kwam daardoor wel 12 tegels te kort, maar deze werden 3 dagen later gratis nageleverd!
F. Verschoor
Zeewolde
11:41:57 10-08-2014
4
Onlinebetonstenen.nl ©2020